1990-2010

2010.11.07. 19:07

November 6-7. igen szép időt kaptunk, nem is lehetett volna jobb. Más ilyenkor eszébe se juthat az embernek, mint ki a SZABADBA!!!

El is mentünk 3-an a MAHOE fennállásának 20. születésnapjára, a találkozó 11-órakor kezdődött, a Kevély-nyeregben, ahol az alapítók 20 éve megállapodtak, hogy szükség van a Magyar Hegymászóoktatók Szövetségére. Az alapítóknak kiosztották az emléklapokat, majd egy rövid pezsgőzés és mentünk is fel Oszolyra kezdetét vette a jó társaságban eltöltött mászás. Mi hárman az órafalat vettük célba, de sajnálatunkra teljesen tele volt, így az Excelsior fal maradt a szerszámaink megmozgatására.

Az Excelsiortól kicsit balra két 4-es repedéssel kezdtünk, majd nekivágtunk a Tükör útnak, több-kevesebb sikerrel. Az idő nagyszerű volt csak a nap nem volt már olyan fiatalos, mint a nyár folyamán, így hamarabb bukott le a horizonton, még gyorsan betettük magunkat egy másik útba, majd levonoltunk a szállásra. Itt külön erre az alkalomra készített pólóinkat vehettük fel és ezután a paprikás krumpli került a terítékre. Majd megismerkedtünk a többiekkel, megbeszéltük a nap nehézségeit, szépségeit. Az ismerkedést vidám dalolászás követett melyet egy könnyű italozás mellett oldottunk meg. Másnap egy korai reggeli után, túrázni indultunk, ellátogattunk a Vaskapu-hoz, onnan pedig vissza a parkolóba. Sajnos a hétvégébe most csak ennyi fért bele, de ilyen szép novemberi hétvégét kár lett volna a négy fal között tölteni, mikor sokkal több fal között is lehet :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hikingfit.blog.hu/api/trackback/id/tr652431839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása