Új bejegyzés

2011.06.24. 20:22

 Régen jártam erre, több okból kifolyólag, de főként időhiány miatt...

Május 16-a óta hivatalosan is beépültem a mátrixba, azaz jó munkás ember lettem. Igaz nem tanárként, mint, ahogy a nem létező nyelvvizsgám miatt, nem megkapott diplomám engedné, hanem úszómester segédként az orosházi fürdőnél. 

A munka nem rossz, sokan gondolják, hogy a medence mellett ülni nem egy nehéz megterhelő feladat, de ki kell ábrándítanom őket. főleg akkor, ha abban a medencében mondjuk x+10 db gyerek tartózkodik, x jelen esetben bármely nem negatív egész szám, 10 az állandó fürdőzők száma. 

Másik ok miért nem írtam ennyi ideje? Történetesen komoly átalakításokon esett át a gépem, új rendszert kapott, méghozzá a legújabb Kubuntu-t. Ezzel persze akadtak gondok, nem olyan egyszerűen indult a barátságunk, mint azt gondoltam volna. Jelenleg ma érett meg a kapcsolatunk, hogy mondhatjuk felnőttek vagyunk az internetezéshez. Van flash és végre nem szaggat, mindezt a konquer és a chrome segítségével. 

Harmadik ok, hogy igazából nem sok olyan esemény történt velem az utóbbi időben ami érdemleges lett volna a blogba. Ám hamarosan új bejegyzésekkel fogok jelentkezni, tervben van egy tender beadása az önkormányzathoz, egy új tréning szerkesztése és hasonló nyalánkságok... és még lehet a mindennapi munkámról is beszámolok nektek

További jó fürkészést a neten!

A bejegyzés trackback címe:

https://hikingfit.blog.hu/api/trackback/id/tr503012268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása