Mecsek!

2010.03.10. 14:43

http://monstone.hu/Kirandulas/Kepek/Mecsek/jakabhegy_1n.jpgA hétvégén végre újra elkezdődik a túrázások mászások izgalamas fergetege az életemben, igaz a mostani inkább munka, mint szórakozás, mert a májusi éjszakai túránk helyszínére megyünk terepfelmérést készíteni.

Majdnem nem is sikerült eljutnom, egyik kollégám, akivel utaztam volna sürgős dolga akadt címszóval egy másik munka ragadta el kis csapatunktól. Sajnos elég kevesen leszünk, ami azt jelenti, hogy elég nagy távot kell emberenként bejárni, de a tökéletes szervezésért mindent.

Péntektől hétfőig csak a természetben leszek, igaz hogy nyugatra még várható havazás, és emiatt latyakos saras lehet az idő és a táj, de a friss levegő mindenek előtt.

Reényeink szerint mindent sikerül feltérképeznünk és akkor teljes erővel elindulhat a pálya megtervezése is. Utána már csak a csapatok nevezését kell fogadni, a többi gond pedig a májusi helyszínen fog előkerülni, mint tömeges megérkezés, a szállás átalakítása nagyobb embertömeg befogadására... stb.

Szóval akit érdekel milyen pályát sikerült megálmodnunk a mostani hétvégén az csapatával jelentkezzen a www.hamahama.hu oldalon a Mecsek túránkra, és májusban találkozunk.

Addig is itt a blogon olvashattok rólam és ajánlásaimról.

A bejegyzés trackback címe:

https://hikingfit.blog.hu/api/trackback/id/tr781828585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása