Ismerkedés az olvasókkal...

2010.01.27. 00:52

http://canonabarbar.freeblog.hu/files/sziluettek1_b.JPG

Sokat töprengek általában, mi fogja érdekelni aktuálisan az olvasóimat. Látom, hogy körülbelül 10-20 olvasóm van jelenleg, de kommentek hiányában nem tudom a véleményeteket, nem ismerlek titeket. Arra gondoltam, hogy aki úgy gondolja ezen post kommentjei közé írjon magáról néhány gondolatot, amit szívesen megosztana velem. Ez lehet az, hogy nő vagy férfi, milyen életkorú, sportos vagy inkább kicsit pocakos, milyen indíttatásból olvassa a blogomat?

Persze semmi sem kötelező, és ezzel nem akarok elriasztani senkit, de, ha megtudok rólatok pár információt esetleg jobban tudok a kedvetekben járni postok terén. Akár arra a kérdésfeltevésre is válaszolhattok kit milyen téma érdekel, persze a fő témánkhoz kapcsolaódva, ami az egészséges életmód és a sport, mind testileg mind lelkileg.

Nagyjából engem ismerhettek a blogbejegyzéseim alapján, így magamról nem kell írnom ebben a postban.

Gondolkodóban vagyok egy könnyű edzésterven, amit bárki otthon el tud majd végezni, és amit akár magatok is variálhattok. Ebben nem kell erő és kardiogépek tömkelegét gondolni, egy kis biciklizés, futás, és egyszerű erőfejleszt gyakorlatok lesznek benne. Amint kész lesz a tudomásotokra hozom, és aki akar akár versenyezhet is, mennyi idő alatt hány kilót tud leadni, mennyivel érzi magát fittebbnek.

Ha valamilyen sporthoz kérdésetek lenne, és tudok benne segíteni azt is feltehetitek, ha nem személyesen én, de alapos böngészés után megpróbálok segíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://hikingfit.blog.hu/api/trackback/id/tr511705506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szaszkoj 2010.01.27. 03:29:03

Hello, sajnos nincs időm.. ( vagy lusta vagyok?) bejegyzéseket írni. :P De egy komment mindenképpen belefér! Emberek! Férfiak és Asszonyok! Olvassátok István túravezért! (Nah ezt minden oldalról kiforgattam..) Alakulnak a tavaszi nyári "Tátra Csúcstámadója" sorozat állomásai, aki begyűjti mindent feltűzheti a Tátra Csúcstámadója kitűzőt. Részletek a Salamanderturs honlapon. Szivesen olvasnék képekkel tűzdelt leírásokat, korábbi kirándulásaidról.
Üdv
Tesó
süti beállítások módosítása