127 óra

2011.01.25. 15:28

https://m.blog.hu/fi/filmdroid/image/peter/127hours/127hoursposzter.jpgEgy kis mozi, mert rég volt. Következőkben egy szerencsétlenül, vagy szerencsésen járt fiatalról szóló igaz történetet boncolgatunk. Hogy miért nem lehet eldönteni, hogy vajon szerencsés volt-e vagy nem azt a filmből mindenki eldöntheti. Én több szempontból is szerencsésnek gondolom a srácot, mivel egyrészt, és ezzel lelövöm a végkifejletet, de nem a vége miatt érdekes a film, túléli a megpróbáltatásokat. Másrészt az addigi élete is lepereg előtte és egy szelet a jövőjéből, melyek megváltoztatják az addigi életvitelét.

A történet egy fiatal sportrajongó mérnök bulis hétvégéjével kezdődik, mely egy szorult helyzet miatt rémálommá változik. Az addig teljesen lényegtelennek tűnő dolgok hirtelen igen fontossá válnak számára, ilyen például a víz, a barátok, és nem utolsó sorban a svájci bicskája.

Lényegben a tragédia ráébreszti arra, hogy ha nem lett volna ilyen szerencsés, akkor soha az életben nem találják meg, mert okosan senkinek nem szól a hollétéről, egyedül vág neki a Canyonnak.

A következő videó a hivatalos trailer, remélem mindenkinek elnyeri a tetszését és belemélyed a filmbe.

 

 

 

Don't give up Aron!

A bejegyzés trackback címe:

https://hikingfit.blog.hu/api/trackback/id/tr892612493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása