Szeged mászás

2010.09.07. 19:22

http://3.bp.blogspot.com/_iRVRGGozSGI/THom85mbHOI/AAAAAAAAANE/6EDh3O7QNTo/s1600/P1042_26-08-10.JPGSzeged, Falmászóterem 2010. szeptember.

A napokban fejeződik be a szegedi universitas területén fejlesztés alá vont falmászóterem bővítése. Ennek során egy campusfallal, és boulderfallal bővül a terem kapacitása.

A tervek szeptemberig ilyen magasságokba nyúlnak, de ha kedvezőek lesznek a feltételek akkor lehet  további fejlesztések is folytatódnak.

A 6 köteles pálya fogásai is teljesen át lettek variálva, így az sem mondható, hogy unalmasak a pályák. Emellett a boulder falon is több új kihívás várja a fejlődni, szórakozni, küzfdeni vágyókat.

Az árak jelenleg nem elérhetőek a naten, de nemsokára oda is felkerül az új árlista és a nyitvatartás. Jelenleg a hétköznapokon a délelőtti órákban az egyetemisták kurzusként látogathatják a termet, az esti órákban héfőn-szerdán-pénteken pedig 18-21 óráig edzési és szabad mászási lehetőség nyílik az érdeklődők számára. Későbbiekben tervezetben van, több időpont megnyitása is, ha ezt a hely kihasználtsága igényli.

Így mindenkit biztatok, hogy jöjjön el és látogassa meg a falat, egy élményért, egy társaságért, egy szemléletért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hikingfit.blog.hu/api/trackback/id/tr152278514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása